Hoe ik van een gestreste duizendpoot die nooit tijd had, mijzelf heb gevonden en nu alleen nog maar doe wat goed voelt.

Als je mij een aantal jaren geleden vroeg: hoe gaat het, was mijn antwoord altijd "Goed hoor maar druk". Zelfs als ik niets te doen had was ik druk, druk in mijn hoofd met bedenken hoe ik het niet meer druk zou hebben. Ik was altijd bezig, stond altijd voor iedereen klaar en zei nooit "Nee".

 

Het gevolg: 's avonds uitgeteld op bank, laat naar bed en dan maar piekeren en draaien, moeite met opstaan en geen fut om de dag te beginnen en ja, dan komen de klachten vanzelf. Hoofdpijn, hoge bloeddruk, overgewicht, snel geïrriteerd en prikkelbaar en meerdere fysieke klachten werden een komen en gaan. Mijn lichaam protesteerde aan alle kanten met al deze klachten, maar ik zag dit toen nog niet als signalen van de geest en ging ik maar door totdat ik mijn zo geliefde werk op een vervelende manier kwijt raakte.

BAM ….. Zo, nu had ik ineens alle tijd van de wereld,  maar al snel zat ik in een zwart gat.

Ik onderging een energetische behandeling en daarmee is mijn reis begonnen in de wereld van bewustwording. Een reis waarin ik mijzelf heb leren kennen, de mens en de wereld met alles erop en eraan anders ben gaan zien. Er gebeurde van alles in mijn leven waar ik meer van wilde weten en ben ik gaan lezen, heel veel boeken lezen. Puzzelstukjes vielen op z'n plaats en ik dacht dat ikhet allemaal wel onder controle had, totdat ik gebeld werd door de huisarts. Zij vertelde dat de uitslag van het borstkanker onderzoek verder onderzoek nodig had. Voordat het echt tot mij was doorgedrongen, was ik geopereerd en moest ik een afspraak maken voor verdere behandeling met 24 bestralingen. Hoezo bestralen .... Een voorstadium van borstkanker (DCIS) wat is verwijderd met een schone snijrand maar ergens 1 millimeter meer had moeten zijn. 

 ​

NEE, NEE, NEE, nog nooit was mijn gevoel zo duidelijk: Ik ga dit niet doen. Van alle kanten kreeg ik te horen:

"U gaat wel tegen het medisch advies in"

 

Mijn reis in de wereld van bewustwording ging verder. Nieuwsgierig en breed geïnteresseerd als ik ben volgde ik verschillende workshops, cursussen en opleidingen. Dat bracht mij heel veel nieuwe inzichten en overtuigingen. Deze reis heeft mijn levensvisie opnieuw gevormd en een missie gebracht, want ondertussen wist ik zeker: 

"Wat mij dit allemaal brengt is niet voor mij alleen, hiermee wil ik andere mensen helpen "

 

Een eigen praktijk waarin ik al mijn kwaliteiten tot zijn recht kan laten komen en waarmee ik kan aanbieden wat ieder mens in mijn beleving nodig heeft:

" Bewustwording, Ontspanning en Vitaliteit ", in verschillende vormen van therapie en coaching.  

Vanuit mijn visie kijk ik naar het holistisch mensbeeld dat uitgaat van het zelf herstellend vermogen en de relatie tussen de geest en het lichaam en is mijn missie mensen helpen zichzelf te helpen.

Kan jij mijn hulp gebruiken?

Kijk dan wat ik voor jouw kan betekenen.

Vitaal in Balans
Greet van Wijk
Weijpoort 37
2415BW
Nieuwerbrug
0625085771
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 09.00 - 21.00                      Zaterdag  09.00 - 16.00