Acces Consciousness
Access Bars, Access Body en Acces Facelift,

zijn vormen van lichaamswerk die vallen onder de, energetische processen van Access Consciousness. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de energie die, wij zijn en waar iedereen toegang tot heeft. 

Om elk gebied in je leven waar je verandering wenst daadwerkelijk te veranderen, stellen deze tools je in staat om de beperkingen die je omtrent je probleem of klacht  hebt gecreëerd op energetisch niveau los te laten. 

 
Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties worden op cellulair niveau in ons lichaam opgeslagen bijvoorbeeld : onzekerheid, schuldgevoel, kwaadheid, woede, verdriet, depressie en of angst.
 
Acces geeft je de mogelijkheid om de energie rondom vastzittende emoties, terugkerende problemen, destructieve gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma's waar allerlei fysieke klachten uit voort kunnen komen, blijvend te veranderen.

Acces Bars

Als er 32 punten op je hoofd zachtjes worden aangeraakt, zal je moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou beperkt en belemmert. Deze Bars punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

 

Hierdoor zal :

 

 • Je slaap, gezondheid en gewicht verbeteren.

 • Aannames en inprentingen en overtuigingen over geld, sex, relaties etc. veranderen.

 • Angst, stress en onzekerheid verminderen.

 • Het "malen " in je hoofd stoppen.

 • Balans geven bij ADD en ADHD.

 • Rust brengen voor examens.

 

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Wat gebeurt er tijdens een Acces Bars sessie ?

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt

je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren. De hersencellen worden ovaal wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug.

Tijdens een sessie lig je op de massage tafel en kan het zomaar zijn dat je in een diepe valt.
De eerste behandeling duurt 90 minuten en voor de volgende behandeling(en) is 60 minuten voldoende.

Access Bars voor kinderen

Een Access Bars Sessie is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren. Access Bars is voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen kan het een positieve bijdrage leveren. Het is een geweldige, laagdrempelige methode om kinderen te helpen wanneer ze last hebben van o.a.:

 • Hooggevoeligheid

 • ADHD

 • ADD

 • dyslexie

 • autisme

 • stress

 • slecht slapen

 • angsten

 • hoofdpijn


De kinderen die een Access Bars sessie voor kinderen hebben ontvangen gaan merken dat ze minder last hebben van hun klachten, meer rust en ruimte in hun hoofd ervaren, betere concentratie hebben en vaak betere resultaten op school behalen.

Hoe ziet een Access Bars sessie voor kinderen eruit?

Terwijl je kind ligt of zit (kleding blijft aan), raak ik zachtjes 32 Bars punten aan op het hoofd. Praten mag, maar het hoeft niet, het maakt voor de werking ervan niets uit. De duur van de sessie hangt af van de leeftijd van het kind, maar de lengte van een sessie is altijd korter dan bij een volwassene omdat kinderen over het algemeen opener staan in het leven en daardoor voldoet een kortere behandeling.

 
Access Bars sessie             60 minuten € 55.00  incl. btw.
                                            90 minuten € 75.00  incl. btw.
Voor elke vervolg afspraak die je maakt binnen 6 weken krijg je 10 % korting.
Voor kinderen tot 16 jaar 30 minuten € 25.00  incl. btw.
                                           45 minuten € 35.00  incl. btw.
 

Access Body

Wat is en hoe werkt Access Body ?


Access Body is een vorm van lichaamswerk die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness.

Ervaringen uit het verleden, zoals een trauma, worden opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen klachten in de vorm van een beperking, fysiek en mentale klachten en ongemakken of blokkade's in je energiesysteem ontstaan.

Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit de verandering aan te gaan die het wil creëren. Door blokkades, trauma en beperkingen op te lossen, ontstaat er heling in het lichaam en keren cellen weer terug naar hun oorspronkelijke functionaliteit. Het lichaam krijgt weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan gaan stromen.

 

 Hierdoor kan:     
 

 • Het immuunsysteem activeren en versterken.

 • Patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken.

 • De invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen in je lichaam te verwijderen.

 • Trauma’s (ontstaan door een val, breuk of operatie) en littekenweefsel op je lichaam terug te draaien.

 • Meer verbonden te raken met de aarde, waardoor je meer in je kracht komt te staan.

 • Individuele of zieke organen te behandelen.

Wat kun je verwachten?


Voordat we beginnen bespreken we wat je uit de sessie hoopt te halen. Daarbij vertel ik wat je tijdens de sessie kunt verwachten en gaan beginnen. Tijdens de sessie lig je ontspannen en comfortabel met je kleren aan onder een deken op de massagetafel en zullen verschillende plekken op het lichaam licht aangeraakt worden. Na 75 tot 90 minuten is de sessie voorbij en drinken we nog even een kopje koffie/thee/ water en kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. We bespreken wat je na de sessie kunt verwachten en geef ik indien nodig nog wat tools mee die je kunnen helpen in de periode erna.

Access Body sessie 75 / 90 minuten € 75.- incl. btw.
                         
3 sessies in 3 aansluitende maanden van € 225.- voor € 210.- incl. btw.
 
Access Energetische Facelift

Wat is en hoe werkt Access Energetische Facelift ?

De energetische facelift is een behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw uiterlijk / lichaam op. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en  de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling. Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen zoals, meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen. Het effect van deze behandeling is verjonging en revitalisatie van de cellen van binnenuit. Het ontdoet je lichaam van de effecten van veroudering. Het verjongt en je huid ziet er strakker uit. Het kan ook bijdragen aan een sneller herstel na cosmetische chirurgie.

Tijdens een behandeling lig je comfortabel op de massagetafel en is het handig om kleding te dragen die de hals niet bedekt. Je ziet er direct jonger uit en het resultaat werkt nog na in de dagen na de behandeling. Voor een effectief en blijvend resultaat zijn meerdere behandeling nodig, al naar gelang je leeftijd en klachten.

Access Facelift sessie 60 minuten € 55.00 incl. btw.
                                 
Voor elke vervolg afspraak die je maakt binnen 6 weken krijg je 10 % korting.
Vitaal in Balans
Greet van Wijk
Weijpoort 37
2415BW
Nieuwerbrug
0625085771
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 09.00 - 21.00                      Zaterdag  09.00 - 16.00